FATEC es la Federació d'Associacions de Gent gran de Catalunya. I que agrupa al voltant de 500 Casals i Entitats de gent gran especialitzades del nostre país, i prop de 500.000 persones.

 

L'objectiu de la FATEC es la gestió i la lluita de totes aquelles coses que puguin ser interessants per la gent gran, amb la mirada posada que al que puguem aconseguir, els més beneficiats siguin les generacions que ens segueixen com són els nostres fill o nets.

 

Entre altres estem treballant per la millora de les pensions, lluita contra els maltractaments, activitat física, formació i preparació per la jubilació, vida activa, relació intergeneracional, comunicació amb noves tecnologies, i moltes altres coses.

 

Tota la informació la podran trobar a la pagina web www.fatec.cat que explica les activitats que porta a terme la nostra Federació i també a la www.gentgran.org que a mes de la Fatec en explica coses mes generals. Així mateix si ho desitgen podran baixar-se la nostra revista TARDOR on es detalla les activitats que s'estan desenvolupant.:

 

FATEC c/Casanova, 36 baixos -08011 BARCELONA, o bé a traves de la nostra adreça electrònica fatec@gentgran.org.

Alter und Migration / Nationales Forum Alter und Migration

Das Nationale Forum setzt sich für die Verbesserung der gesundheitlichen und sozialen Situation älterer Migrantinnen und Migranten in der Schweiz ein. Es hat sich zum Ziel gesetzt, die Rechte der älteren Migranten und Migrantinnen in der Schweiz zu stärken und den Respekt für die Leistungen dieser Generation zu fördern. mehr...

Nationales Forum "Alter und Migration" 30.11.2010 Berna
Programm
2010-11-30_Alter_Migration_kurrsaal-prog
Adobe Acrobat Dokument 242.5 KB

Âge et Migration / Forum national âge et migration

Le forum national s’engage pour améliorer la situation des migrantes et migrants âgés de Suisse, sur le plan social et de la santé. Il s’est fixé pour objectif de renforcer les droits des migrantes et migrants âgés de notre pays et de promouvoir le respect des prestations apportées par cette génération. plus...

Forum national "âge et migration" 30.11.2010 Berne
programme
2010-11-30_forum national_age_et_migrati
Adobe Acrobat Dokument 668.1 KB